School

Missie & Visie

“Samen op pad de wijde wereld in”

Op de St. Jozef willen wij jou helpen om jezelf te kunnen zijn, waarbij je op een respectvolle manier een bijdrage kan leveren aan een wereld waarin we elkaar ontmoeten leven en leren.

Kinderen, ouders en leerkrachten werken samen om de beste uit jou te halen. We willen dat jij opgroeit tot een gelukkig mens en dat je leert omgaan met de uitdagingen en de problemen van nu en van de toekomst.

Wij zorgen ervoor dat je een uitdagende, betekenisvolle, veilige en plezierige leeromgeving hebt. Je leert en speelt en je kunt je talenten ontdekken en ontwikkelen. Wij zorgen voor goed en boeiend onderwijs, zodat jij optimaal kunt ontwikkelen.

School - kijkje in de school

Kijkje in de school

Hoe ziet onze school er eigenlijk aan de binnenkant uit? Dat ontdek je hier. Onze fotograaf heeft het uitgebreid in beeld gebracht. Kijk maar eens rond in onze lokalen, hallen en andere ruimtes. Ontdek in welke klas de groep van jouw kind zit of naartoe gaat.

Kijkje in de school

Kom kennismaken

Is onze school iets voor jouw kind maar wil je eerst meer informatie? Kom dan kennismaken. Maak een afspraak voor een vrijblijvend, persoonlijk gesprek. Of meld je aan voor een rondleiding door de school. Laat je gegevens achter en wij nemen zo snel mogelijk contact op.

Maak een afspraak

Mijn kind krijgt persoonlijke aandacht

Ouder groep 2